Doorgaan naar inhoud
Vanaf half mei zijn wij, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Vanaf half mei zijn wij, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.

Blog

RSS
 • California streaming
  september 18, 2021

  California streaming

  Afgelopen dinsdag was het weer zover het najaars evenement van Apple, deze keer met de naam: "California Streaming". Verwijzend naar het feit dat het wederom een virtueel evenement uit Californië was.

  Apple heeft weer veel mooie producten aangekondigd, waaronder een nieuwe iPhone, iPad en iPad Mini, lees hieronder verder.

  Nu lezen
 • Spring Loaded Event
  april 21, 2021

  Spring Loaded Event

  Apple's Spring Loaded event was inderdaad loaded met nieuwe artikelen. Hoewel niet alles wat er verwacht werd uitgekomen is, heeft Apple ons toch weer weten te verassen met mooie, nieuwe en sterke hardware. Lees hier meer.

  Nu lezen
 • De nieuwe iMac 27-inch (2020)
  augustus 6, 2020

  De nieuwe 27-inch iMac: wat is er nieuw?

  Na lang wachten is het zo ver: de nieuwe 27-inch is er. Maar wat is er dan precies nieuw aan het 2020 model van Apple's populaire 27-inch iMac? Wij zetten de belangrijkste updates voor je op een rijtje.

  Nu lezen
 • Nieuw van SONOS
  mei 13, 2020

  Nieuw van SONOS

  SONOS is afgelopen 10 Juni met een nieuw product en 2 langverwachte updates voor de huidige line-up uit gekomen. Als eerste het nieuwe product: de Arc, een nieuwe soundbar met ondersteuning voor onder andere Dolby Atmos en Apple Airplay 2....

  Nu lezen
 • Nieuwe verzendmethodes
  maart 10, 2020

  Nieuwe verzendmethodes

  We blijven onze website verbeteren en uitbreiden. Zo zijn er nieuwe verzendmethodes toegevoegd: Fietskoeriers en Same Day Delivery.
  Nu lezen
 • Samenwerking Apple reseller LJS met Doxx en vBoxx
  februari 12, 2020

  Samenwerking Apple reseller LJS met Doxx en vBoxx

  Den Haag, 11 februari 2020 - Apple Authorised Reseller LJS gaat een samenwerkings-verband aan met ICT-dienstverlener Doxx en cloudprovider vBoxx. Het MKB krijgt hiermee toegang tot een uitgebreid portfolio aan Apple producten, professionele ondersteuning, softwareontwikkeling en clouddiensten. Vanaf 01-03-2020 wordt...

  Nu lezen