Blog— LJS
Voor verkoop en advies: 070 3 648 648
Voor verkoop en advies: 070 3 648 648

Blog

RSS
California streaming

California streaming

Afgelopen dinsdag was het weer zover het najaars evenement van Apple, deze keer met de naam: "California Streaming". Verwijzend naar het feit dat het wederom een virtueel evenement uit Californië was.

Apple heeft weer veel mooie producten aangekondigd, waaronder een nieuwe iPhone, iPad en iPad Mini, lees hieronder verder.

Lees nu
Spring Loaded Event

Spring Loaded Event

Apple's Spring Loaded event was inderdaad loaded met nieuwe artikelen. Hoewel niet alles wat er verwacht werd uitgekomen is, heeft Apple ons toch weer weten te verassen met mooie, nieuwe en sterke hardware. Lees hier meer.

Lees nu
De nieuwe iMac 27-inch (2020)

De nieuwe 27-inch iMac: wat is er nieuw?

Na lang wachten is het zo ver: de nieuwe 27-inch is er. Maar wat is er dan precies nieuw aan het 2020 model van Apple's populaire 27-inch iMac? Wij zetten de belangrijkste updates voor je op een rijtje.

Lees nu
Nieuw van SONOS

Nieuw van SONOS

SONOS is afgelopen 10 Juni met een nieuw product en 2 langverwachte updates voor de huidige line-up uit gekomen. Als eerste het nieuwe product: de Arc, een nieuwe soundbar met ondersteuning voor onder andere Dolby Atmos en Apple Airplay 2....

Lees nu
Nieuwe verzendmethodes

Nieuwe verzendmethodes

We blijven onze website verbeteren en uitbreiden. Zo zijn er nieuwe verzendmethodes toegevoegd: Fietskoeriers en Same Day Delivery.
Lees nu
Samenwerking Apple reseller LJS met Doxx en vBoxx

Samenwerking Apple reseller LJS met Doxx en vBoxx

Den Haag, 11 februari 2020 - Apple Authorised Reseller LJS gaat een samenwerkings-verband aan met ICT-dienstverlener Doxx en cloudprovider vBoxx. Het MKB krijgt hiermee toegang tot een uitgebreid portfolio aan Apple producten, professionele ondersteuning, softwareontwikkeling en clouddiensten. Vanaf 01-03-2020 wordt...

Lees nu

Email ons

Emailadres: info@ljs.nl

Stuur een bericht

Ook bereikbaar via Facebook

Bel 070 3 648 648

09:30 - 18:00 (ma - za)

Tweet

Tweet of DM naar @LJSDenHaag