Voor verkoop en advies: 070 3 648 648
Voor verkoop en advies: 070 3 648 648

Data Recovery

Harde schijven gaan altijd kapot op het verkeerde moment. Is uw Mac of (externe) harde schijf overleden en heeft u geen backup van de data? Dan kan LJS een poging doen de data terug te halen. De kans dat dit lukt is geheel afhankelijk van de staat van de schijf. Het proces van het terughalen van de data kan vele uren zo niet dagen duren.

De kosten voor data recovery zijn €125,- incl. BTW, hierbij geldt een no-cure-no-pay garantie zodat u alleen betaalt indien er daadwerkelijk data terug wordt gehaald. Indien de data recovery slaagt dient u zelf een (externe) harde schijf of computer aan te leveren om de data weer op over te zetten. Indien u die niet heeft, bent u uiteraard in de gelegenheid deze bij ons aan te schaffen.

Keyboard - LJS

Belangrijk!

Bij alle gevallen van kapotte harde schijven en de kans van succes van data recovery is het van groot belang dat er zo snel mogelijk actie moet wordt ondernomen. Hoe eerder het proces van data recovery begint, hoe groter de kans van slagen. Neem dus direct contact op met onze serviceafdeling of kom er direct mee langs in de winkel.

Email ons

Emailadres: info@ljs.nl

Stuur een bericht

Ook bereikbaar via Facebook

Bel 070 3 648 648

09:30 - 18:00 (ma - za)

Tweet

Tweet of DM naar @LJSDenHaag