Doorgaan naar inhoud
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.

Upgraden

Ben je benieuwd of je huidige Mac al toe is aan vervanging of voelt je Mac een beetje traag aan? In veel gevallen is het upgraden je Mac een goede optie en kost een stuk minder dan een nieuwe Mac! Er zijn verschillende upgrades die wij uit kunnen voeren, welke opties er mogelijk zijn is afhankelijk van welke Mac je hebt.

 

Hoe werkt het?

Voor zowel het uitbreiden van het werkgeheugen of het upgraden naar een solid state drive (SSD) kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het overzetten van de gegevens van de oude harde schijf naar de nieuwe SSD, zodat je direct weer verder kan met werken. Voor beide upgrades kun je gewoon langskomen in de winkel, echter voor een snelle afhandeling kan een afspraak worden gemaakt zodat je de Mac zo kort mogelijk kwijt bent. Houdt het model- of serienummer van uw computer bij de hand en neem telefonisch of per e-mail contact met ons op:

 

Hoe vind ik het model- of serienummer van mijn Mac?

 

Werkgeheugen (RAM)

Werkgeheugen

Is je Mac traag sinds de upgrade naar een nieuw besturingssysteem of vertraagd hij als je meerdere programma's open hebt staan? Of ben je een intensieve gebruiker van zware programma's dan is een uitbereiding van het werkgeheugen een goede optie.

 

 

Solid State Drive (SSD)

SSD - Flash Drive

In plaats van het upgraden naar een nieuwe harde schijf kiezen steeds meer mensen voor een Solid State Drive (SSD). Deze SSD's zijn een stuk sneller dan traditionele harde schijven en hebben een langere levensduur. Alhoewel de upgrade naar SSD prijzig is, is het effect ervan heel goed merkbaar. Zelfs 5 à 6 jaar oude Macs voelen vaak weer als nieuw aan door de upgrade naar een SSD.

 

 

Meer informatie?

Vul hieronder het contactformulier in met het serienummer van uw MacBook of iMac. Deze kunt u vinden bij  > Over deze Mac. Wij zullen u dan binnen 24 uur een mail terugsturen met de mogelijkheden en de kosten van een eventuele upgrade.