Doorgaan naar inhoud
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
California streaming

California streaming

Het was weer zover het najaarsevenement van Apple, deze keer met de naam: "California Streaming". Verwijzend naar het feit dat het wederom een virtueel evenement uit Californië was.

Apple heeft weer veel mooie producten aangekondigd, waaronder een nieuwe iPhone, iPad en iPad Mini, lees hieronder verder. 

 

iPad 10,2-inch 

De vertrouwde iPad heeft een opfrisbeurt gekregen, met de A13 Bionic chip een snellere processor die volgens Apple tot wel 3 keer zo s
nel is als de best verkochte Chromebook. Begint met 64GB opslag zodat u voldoende ruimte heeft voor Apps en foto’s. Maar ook met vernieuwde en verbeterde front facing camera, een ultragroothoekcamera van 12MP, met ondersteuning voor center stage wat die FaceTime calls zoveel beter maakt. Wordt geleverd met Apple’s laatste versie van iPadOS: een vernieuwd beginscherm met widgets, de App bibliotheek bekend van de iPhone en de mogelijkheid tot snelle notities maken.

Verkrijgbaar in twee kleuren: spacegrijs en zilver. 

Vanaf €389 beschikbaar vanaf eind september

 Klik hier om naar de iPad's te gaan

 

iPad Mini

De iPad mini is na lang vergeten, eindelijk vernieuwd. Met een geweldig nieuw ontwerp lijkend op dat van de iPad Air 4th gen: een groter scherm van 8,3-inch, TouchID in de lock knop, ultragroothoekcamera van 12MP aan de voorzijde en USB-C. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant is vernieuwd, dankzij de A15 Bionic chip is de iPad mini tot wel 40% sneller dan de vorige generatie. Ook heeft de iPad mini ondersteuning voor de Apple Pencil 2 zodat u overal creatief te werk kan gaan. Wordt geleverd met Apple’s laatste versie van iPadOS: een vernieuwd beginscherm met widgets, de App bibliotheek bekend van de iPhone en de mogelijkheid tot snelle notities maken.

Verkrijgbaar in vier kleuren: spacegrijs, sterrenlicht, paars en roze. 

Vanaf €559 Pre-order nu, levering vanaf eind september

 Klik hier om naar de iPad Mini's te gaan

 

iPhone 13        

De jongste telg in de iPhone familie, met bijna het uiterlijk van de iPhone 12 en in nieuwe kleuren. De iPhone 13 heeft qua uiterlijk een kleinere notch en verplaatste achtercamera’s. Onder de motorkap zit apple laatste chip de A15 bionic chip, de snelste ooit in een iPhone maar ook het scherm is verbeterd, deze kan nu een stuk feller voor betere zichtbaarheid. Aan de achterkant zit de nieuwe en verbeterde dual-camera module met een wijdere groothoeklens zodat je ook met de normale iPhone “Pro” foto’s kan maken.

Verkrijgbaar in twee maten: de 5,4-inch iPhone 13 Mini en de 6,1-inch iPhone 13.

En in vijf kleuren: middernacht, sterrenlicht, roze, blauw en (PRODUCT)RED

iPhone 13 Mini vanaf €809 en iPhone 13 vanaf €909

Klik hier om naar de iPhone 13 te gaan

 

iPhone 13 Pro

Pro, in een woord de uitstraling van de nieuwe iPhone 13 Pro. Met dezelfde aanpassingen als de normale iPhone 13; kleinere notch, verbeterde camera’s en de nieuwe A15 Bionic chip. Maar de grote upgrade die boven alles staat: nu met een  ProMotion Super Retina XDR-Display met een refreshrate van 120Hz. Video, tekst en scrollen heeft er nog nooit beter uitgezien op de iPhone echt Pro-waardig. 

Verkrijgbaar in twee maten: de 6,1-inch iPhone 13 Pro en de 6,7-inch iPhone 13 Pro Max

En in vier kleuren: zilver, grafiet, sierra blue en goud

iPhone 13 Pro vanaf €1159 en iPhone 13 Pro Max vanaf €1259

Klik hier om naar de iPhone 13 Pro te gaan

Vorig artikel Schermreparatie op dezelfde dag
Volgend artikel Spring Loaded Event