Doorgaan naar inhoud
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Spring Loaded Event

Spring Loaded Event

Apple's Spring Loaded event was inderdaad loaded met nieuwe artikelen. Hoewel niet alles wat er verwacht werd uitgekomen is, heeft Apple ons toch weer weten te verassen met mooie, nieuwe en sterke hardware. Lees hieronder meer.

 

iMac

De nieuwe 24-Inch iMac nu ook met de razendsnelle M1-Chip. De meest geavanceerde iMac ooit! Met het 24-Inch 4,5K retina-display, full HD FaceTime-camera, 3 microfoons en 6 speakers van studiokwaliteit in combinatie met MacOS Big Sur maakt dit de snelste desktop ooit.

Leverbaar in 7 kleuren, maximaal 2TB opslag en 16GB Centraal geheugen.

Bestelbaar vanaf 30-4, uitlevering vanaf medio Mei.

AirTag

Met AirTag hoef je nooit meer naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn. Laat hem een geluid afspelen en volg uw oren of met de iPhone 11 en hoger vind je de AirTag met AR.

Leverbaar per stuk of in een set van 4.    

iPad Pro

De nieuwe iPad Pro 11- en 12,9-inch heeft nu ook de M1-Chip voor supersnelle prestaties onderweg. Met vernieuwde camera's perfect voor FaceTimen en dankzij de functie "Center Stage" blijft u altijd in het middelpunt van de aandacht staan.

De 12,9-inch iPad Pro heeft nu een Liquid Retina XDR-display, het scherpste
display ooit op een tablet. Met een contrastverhouding van 1.000.000:1, maximaal 1600 Nits en ondersteuning voor HDR ziet alles er mooier uit dan ooit tevoren.

Met ondersteuning voor Thunderbolt 3/USB-4 en 5G ,in het cellulaire model, is dit de meest verbonden iPad ooit.

Leverbaar in 2 kleuren, maximaal 2TB opslag en 16GB Centraal geheugen

Bestelbaar vanaf 30-4, uitlevering vanaf medio Mei.

AppleTV 4K

De nieuwe AppleTV 4K nu met ondersteuning voor 4K HDR met hogere framerate. Stream het mooiste beeld en de laatste series naar uw 4K TV en geniet van de bioscoop ervaring dankzij ondersteuning voor Dolby Atmos-audio.
Geleverd met de nieuwe Siri Remote (Gen2) met gloednieuw aanraakgevoelig klikvlak; klik, swipe of scroll naar de serie die u wilt kijken! 

Bestelbaar vanaf 30-4, uitlevering vanaf medio Mei.

 

iPhone 12 en 12 Mini

De iPhone 12 en 12 mini, niet vernieuwd maar wel in een nieuwe kleur: Paars!
 
Vorig artikel California streaming
Volgend artikel Apple introduceert nieuwe iPad Air en iPad 8e generatie