Doorgaan naar inhoud
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Wij zijn, door personeelstekort, voortaan op zaterdag(en) gesloten. Excuses voor het ongemak.
Nieuw van SONOS

Nieuw van SONOS

SONOS is afgelopen 10 Juni met een nieuw product en 2 langverwachte updates voor de huidige line-up uit gekomen. Als eerste het nieuwe product: de Arc, een nieuwe soundbar met ondersteuning voor onder andere Dolby Atmos en Apple Airplay 2. De updates aan de huidige line-up betreffen de play:5 die voortaan als de Five door het leven zal gaan en een nieuw design heeft gekregen, en de Sub die gewoon Sub blijft heten en een paar kleine updates heeft gehad. 

 

Arc

Laat al je entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Arc, met Dolby Atmos

Beleef programma’s, films en games met het precieze en meeslepende geluid van Dolby Atmos. De naar boven gerichte drivers van Arc creëren een multidimensionaal geluidsveld dat zich om je heen beweegt; elke fluistering of explosie wordt weergegeven met dramatische helderheid, detail en diepte.

Stream je muziek, radioprogramma’s, podcasts en meer vanaf je favoriete services met de Sonos-app of Apple AirPlay 2 wanneer je tv uitstaat. 

Five

Geniet van puur, kamervullend geluid voor muziek en meer met Five.

Het ongeëvenaarde akoestische ontwerp van Five is uitgerust met drie speciaal ontworpen woofers, en het afgesloten design voorkomt galm en echo’s. Twee nauwkeurig opgestelde zij-tweeters creëren een ultrabreed geluidsveld en rijk stereogeluid, terwijl de tweeter in het midden zorgt voor een optimale weergave van stemmen. Liggend scheidt Five automatisch het linker- en rechterkanaal voor een indrukwekkend stereogeluid. Als je twee speakers rechtop neerzet, verandert elke speaker in een monospeaker voor een ongelooflijk gedetailleerde stereo- separatie en een nog breder geluidsveld. Met behulp van de 3,5mm-lijningang kun je je platenspeler, cd-speler of een ander apparaat rechtstreeks op Five aansluiten.

 Sub (Gen3)

Hoor en voel het verschil als je Sub aansluit op een SONOS-systeem.

Twee kracht-opheffende drivers in het midden van de Sub voorkomen vibraties en getril. Alles wat je hoort is pure bass, zonder vervorming. Sub neemt de laagste frequenties over waardoor de playback op de middenfrequentie van de gekoppelde speakers wordt verbeterd voor nog voller en gedetailleerder geluid. Sluit Sub aan op Arc of Beam en geniet van tv, films en games als nooit tevoren. Voeg twee One SL- surroundspeakers toe voor een home cinema-beleving die je nog meer meesleept. 

 

 Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Vorig artikel De nieuwe 27-inch iMac: wat is er nieuw?
Volgend artikel Nieuwe verzendmethodes